Duurzaam kersen bakje van karton

Kersen-bakje

Speciaal voor de kersen en aardbeien verkoop in boerderijwinkels, zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van duurzame verpakkingen die alternatieven voor plastic verpakkingen zijn. Een voorbeeld is dit duurzame kartonnen kersen bakje. Gemaakt van gerecycled en industrieel composteerbaar hernieuwbaar karton, is dit bakje een ideale duurzame disposable. Hiermee worden je kersen, aardbeien of bessen nog lekkerder.

Kartonnen kersen bakjes als alternatief voor plastic

Kersen en aardbeien langs de weg kopen is vaak een impulsaankoop. Je wordt  geconfronteerd met een gebrek aan keuze hoe deze mee te nemen. De disposable is vaak van plastic en een alternatief voor plastic in de vorm van een kartonnen bakje is vaak niet voor handen. Dit duurzame kersen bakje van karton is een van de vele duurzame bakjes die we hebben ontwikkeld voor fruittelers.

Kersen bakje bedrukken

Het kartonnen kersen bakje bedrukken met je eigen logo of design is mogelijk. Neem contact met ons op voor minimum aantallen en prijzen. Het is beschikbaar in de formaten 500 gram en 1 kilo. Mochten wij een alternatief kersen bakje voor je kunnen ontwikkelen, neem dan contact met ons op middels dit contactformulier.

Menu