Fonkels Re-fruiter aardbeienbak 250 gram

Re-Fruiter Tray® Aardbeienbakje

Even heerlijke kersen, aardbeien, bessen of pruimen kopen langs de weg of speciaal omrijden naar de boerderijwinkel voor fruit waar je echt de zon in proeft. Samen met de familie thuis genieten van al het lekkers dat ons eigen land ons brengt.

Voor veel mensen is dit het echte zomer gevoel en iets om naar uit te kijken. Wat zou dat gevoel nog mooier maken? Duurzame kartonnen verpakkingen i.p.v. die tonnen plastic afval die elk jaar ontstaan.

Kartonnen aardbeienbakje van gerecycled karton

Fonkels produceert duurzame kartonnen verpakkingen en lanceert dit seizoen speciaal voor u een assortiment duurzame en composteerbare fruitverpakkingen.

Aardbeienbakje van gerecycled karton

Het aardbeienbakje is zo ontwikkeld dat ze perfect aansluiten op uw wensen en behoeftes. Ze zijn gemaakt van gerecycled karton dat na gebruik bij het oud papier kan en ze zijn natuurlijk food safe.

Ook hebben we innovatieve onderdelen toegevoegd zoals onze unieke flexboard bodem waardoor de aardbeien niet geplet worden en sap wordt opgevangen. Alles zonder gebruik van plastic! Het aardbeienbakje is conisch van vorm en wordt dus genest geleverd. De 500 gram aardbeienbakjes zijn gemaakt van 100% FSC ®gecertificeerd karton!

Het aardbeienbakje is ook volledig te personaliseren met eigen bedrukking. Van een logo tot een volledig ontwerp met eigen uitstraling en boodschap voor de klant. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

FSC-certificering-fonkels

Mogen wij jou helpen met verduurzamen?
Neem dan nu contact met ons op!

We denken graag met je mee om een passende duurzame verpakking voor ieder product te vinden. Neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn.

FLEXX-BOARD-CLOSE-UP2

Kartonnen aardbeienbakje
met flexibele bodem

Kartonnen bakjes zijn vaak te hard voor aardbeien, waardoor het onderste fruit geplet wordt. Ook zijn de bovenranden vaak te scherp waardoor het fruit beschadigd. Bij te veel gewicht zijn kartonnen bakjes vaak te slap waardoor het bakje uitzakt.

De oplossing? Ons unieke aardbeienbakje met het innovatieve Flexboard: een flexibele ‘matras’ bodem. Dit unieke fruit bakje van 100% gerecycled karton met een luxe uitstraling, is stevig en heeft een zachte ronde rand ter bescherming van het fruit. Ook is de gepatenteerde en een unieke mee verende bodem die ook de sappen goed absorbeert.

Deze kartonnen aardbeienbakjes hebben precies het formaat van de standaard plastic 500 gram aardbeienbakjes, waardoor deze perfect in een krat passen bij het plukken.

De ideale duurzame presentatie voor uw Zomerkoninkjes! De aardbeienbakjes met flexibele bodem zijn verkrijgbaar in 250 en 500 gram. Daarnaast zijn de budget lijn bakjes verkrijgbaar in 500 gram en 1000 gram.

Offerte aanvragen

Menu