Fonkels kartonnen verpakkingen

Duurzame wegwerpverpakkingen die een verschil maken, met oog voor de wereld om ons heen. Dat is wat je bij Fonkels vindt. Onze drijfveer is het verminderen van plastic afval en dit doen we door continu op zoek te gaan naar de meest duurzame materialen voor onze producten en innovaties.

Verpakkingen

Onze verpakkingen zijn anders. Duurzaam. Innovatief. Anders door een bijzondere uitstraling. Anders door meer gebruiksgemak. En anders door extra hygiëne. De verpakking is voor een bedrijf de eerste indruk. Die maak je maar één keer.

Wij zorgen voor het juiste jasje van jouw maaltijd. Hierdoor is een bezoek aan jouw bedrijf net iets specialer. Onze verpakkingen zijn herkenbaar en dragen bij aan de identiteit van jouw restaurant, cafetaria, winkel of merk.

De duurzaamheid van onze verpakkingen is de basis van het verschil. Wij geloven in karton, een hernieuwbare bio-based grondstof die meerdere keren kan worden hergebruikt. Maar liefst 85% van het karton wordt na gebruik gerecycled. Om de hernieuwbaarheid van de grondstoffen te garanderen, werken we uitsluitend met FSC® gecertificeerd karton. Dit betekent dat voor iedere geoogste boom een nieuwe wordt geplant.

Het respect voor de wereld om ons heen en het besef dat wij een verantwoordelijkheid hebben voor de generaties ná ons, zit diep in ons denken verankerd. Wij staan 100% achter ons assortiment en leveren dan ook bewust geen plastic verpakkingen. We zijn ook continue op zoek naar nog duurzamere verpakkingen en dat zie je terug in onze innovaties.

Mogen wij jou ook helpen verduurzamen?

pop-up-cup

Mogen wij jou helpen met verduurzamen?
Neem dan nu contact met ons op!

We denken graag met je mee om een passende duurzame verpakking voor ieder product te vinden. Neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Offerte aanvragen

Menu