Frietzak
Snackverpakkingen
Servetten
Frietbakjes
Bestek en meer
Draagtassen
Hamburgerbakjes
Drankverpakking
Snackzakken

Over Fonkels

Fonkels, werelds in verpakkingen

Fast food verpakkingen die een verschil maken, met oog voor de wereld om ons heen. Dat is wat je bij Fonkels vindt. Dit alles tegen zeer interessante prijzen en een obsessie voor klanttevredenheid.

Verpakkingen

Onze verpakkingen zijn anders. Anders door een bijzondere uitstraling. Anders door meer gebruiksgemak. En anders door extra hygiëne. De verpakking is de eerste indruk. Die maak je maar één keer.

Wij zorgen voor het juiste jasje van jouw maaltijd. Hierdoor smaakt deze net even iets lekkerder. Onze verpakkingen zijn herkenbaar en dragen bij aan de identiteit van jouw restaurant, cafetaria of foodtruck.

De duurzaamheid van onze verpakkingen is de basis van het verschil. Wij geloven in karton, een hernieuwbare bio-based grondstof die meerdere keren kan worden hergebruikt. Maar liefst 85% van het karton wordt na gebruik gerecycled. Om de hernieuwbaarheid van de grondstoffen te garanderen, werken we uitsluitend met FSC-gecertificeerd karton. Dit betekent dat voor iedere geoogste boom een nieuwe wordt geplant. Het respect voor de wereld om ons heen en het besef dat wij een verantwoordelijkheid hebben voor de generaties ná ons, zit diep in ons denken verankerd. Wij staan 100% achter ons assortiment en leveren dan ook bewust geen plastic verpakkingen.

We zijn trots op ons assortiment dat met zorg is uitgezocht. We kennen de makers en herkomst van elk product. We hebben direct contact met de producenten, die we selecteren op basis van hun specialisme en passie voor hun ambacht. Met dezelfde passie bedienen we onze klanten, waarbij we ons laten inspireren door de feedback over onze producten en prestaties. Nieuwe inzichten die hieruit voortvloeien en betrekking hebben op ons assortiment, delen we met de makers. Hierdoor weten we de tevredenheid van onze klanten steeds weer te verbeteren. De verpakkingen worden onder de strengste BRC-condities geproduceerd, zodat ze aan de hoogste eisen qua kwaliteit en hygiëne voldoen.

Eerlijkheid duurt het langst, dus vindt je bij ons geen verrassingen en communiceren we onze voorwaarden zo duidelijk mogelijk. Al vanaf € 100,- orderwaarde leveren wij gratis.