Frietzak
Snackverpakkingen
Servetten
Frietbakjes
Bestek en meer
Draagtassen
Hamburgerbakjes
Drankverpakking
Snackzakken

Innovatie

Innovatie
Onze zoektocht naar de meest duurzame materialen en vervangers van plastic verpakkingen stopt nooit. Niet voordat alle plastic wegwerpverpakkingen verleden tijd zijn. Samen met onze partners en leveranciers zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen en testen van de nieuwste materialen en vormen.

Goede voorbeelden van innovatie zijn bijvoorbeeld de Chip ’n Dip frietzak met sausvak of de Pop-Up Cup.  De Pop-Up Cup drankverpakking is een doosje met een zakje dat plat wordt geleverd en dus weinig plaats inneemt. Het doosje opent zich automatisch doordat je het aan de zijkant samenknijpt. Even vullen, de bovenkant samenvouwen en klaar is kees; 100% lekvrij. Tot slot een rietje door het gaatje in de bovenkant en klaar is deze unieke drankverpakking. Exclusief verkrijgbaar bij Fonkels in medium (350 ml) en large (450 ml). Na gebruik is het eenvoudig om het afval te scheiden, zodat het weer kan worden gerecycled.

De Chip ’n Dip frietzak met sausvak  is de handige puntzak met apart sausvak. Door het grotere sausvak wordt het eten van frietjes nog lekkerder, want er is voldoende saus voor alle frietjes. In plaats van teveel saus in het begin en te weinig aan het eind, kunnen hiermee naar eigen smaak en voorkeur alle frietjes worden gedipt in de mayonaise, curry of satésaus. Daarnaast heeft deze patatzak met sausbakje een handige scheurlijn, zodat het mogelijk is om met schone handen ook van de laatste frietjes uit de zak te genieten. De drie verschillende puntzak formaten zijn natuurlijk ook te gebruiken voor snacks zoals chips, churros, kibbeling en ander fingerfood.

We zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en bezoek regelmatig onze webshop!