Bessen bakje losse deksel 150g framboos

Re-Fruiter Tray® Zacht fruit bakje

Zacht fruit zoals frambozen, bessen of aardbeien worden nog vaak handmatig geplukt en in veelal een plastic bakje gedaan. Dit fruit is enorm kwetsbaar tijdens het oogsten en het vervoer. Kartonnen bakjes zijn vaak te hard voor dit zachte fruit, waardoor het onderste fruit geplet wordt. Voor dit zachte fruit heeft Fonkels een oplossing bedacht, een flexibele ‘matras’ bodem. De Flexboard bodem.

Flexibele bodem voor kartonnen bakjes

De flexibele ‘flexboard’ bodem veert me met het gewicht van het fruit, waardoor het fruit tijdens het vullen en transport niet beschadigd. Het zacht fruit bakje is daarmee een duurzaam alternatief voor plastic zacht fruit bakjes.  Deze technologie is ook toe te passen als beweegbare bodem op appel bakjes

De bessenbakjes zijn gemaakt van 100% FSC ®gecertificeerd karton!

FSC-certificering-fonkels

Mogen wij jou helpen met verduurzamen?
Neem dan nu contact met ons op!

We denken graag met je mee om een passende duurzame verpakking voor ieder product te vinden. Neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Re-Fruiter_Tray-Bessen_bakje_300_gram_bessen

Zacht fruit bakje bedrukken

Het zacht fruit bakje bedrukken met je eigen logo of design is mogelijk. Neem contact met ons op voor minimum aantallen en prijzen. Het is beschikbaar in de formaten 125 gram, 250 gram en 500 gram. Mochten wij een alternatief fruit bakje voor je kunnen ontwikkelen, neem dan contact met ons op middels dit contactformulier.

Offerte aanvragen

Menu