Betalen

Binnen het afrekenproces van Fonkels kun je kiezen voor diverse betaalmethoden. De betaalmethoden worden hieronder nader toegelicht. Let op: niet alle betaalmiddelen zijn kosteloos, ook kan het zijn dat sommige betaalmethoden voor bepaalde landen niet beschikbaar zijn.

IDEAL  (Tip!)
Kies je ervoor om te betalen via iDEAL (internetbankieren), dan word je na het invoeren van de bestelling automatisch doorverwezen naar de website van iDEAL, waar je kunt inloggen bij je eigen bank. Nadat je jouw bank opdracht hebt gegeven om het bedrag over te maken, nemen wij jouw bestelling per direct in behandeling. De betalingen worden in een beveiligde omgeving uitgevoerd door onze betaalprovider Mollie.

CREDITCARD
Wanneer je kiest voor een betaling met creditcard, dan word je na het plaatsen van de bestelling doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier vul je jouw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Jouw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde gegevens. Wij accepteren Eurocard/Mastercard, Visa en American Express. Jouw bestelling wordt per direct in behandeling genomen. Via onze betaalprovider Mollie wordt de betaling afgewikkeld. Je creditcard wordt belast na levering van de bestelling. Let op! De kosten van de creditcard transactie brengen wij in rekening; deze worden automatisch toegevoegd aan de afrekening.

BANCONTACT/MISTER CASH 
Als je ervoor kiest om te betalen via Bancontact/Mister Cash (internetbankieren) dan word je na het plaatsen van je bestelling automatisch doorverwezen naar de site van MisterCash, waar je kunt inloggen. Na een succesvolle betaling nemen wij jouw bestelling per direct in behandeling. De betalingen worden uitgevoerd door onze betaalpartner Mollie.

BILLINK (ACHTERAF BETALEN)      
Billink voert voor Fonkels het volledige achteraf-betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Fonkels  betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 750,- (incl. BTW). Ter goedkeuring voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven staat in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk betalen met een alternatieve betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met Billink klantenservice via 0900 – 04 000 31 (€0,60/minuut) of via WhatsApp (06 – 26 20 58 47). Voor meer informatie verwijzen we je naar de consumentenpagina van de Billink website. Kies je voor achteraf betalen, dan brengen wij betaalkosten in rekening; deze worden automatisch toegevoegd aan de afrekening.

PAYPAL
PayPal is een online betaalsysteem. Om te betalen is alleen een account bij PayPal met e-mailadres en wachtwoord nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening. De betalingen worden uitgevoerd door onze betaalprovider Mollie. Let op! De kosten van de transactie brengen wij in rekening, deze worden automatisch toegevoegd aan de afrekening.

Offerte aanvragen

Menu