Je bestelling retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat de bestelling niet naar wens is. U kunt zonder geldige reden binnen 30 dagen na ontvangst de producten retourneren. Retourneren na 30 dagen is niet mogelijk, mits er sprake is van schade. Producten die gepersonaliseerd of bedrukt zijn, kunnen niet geretourneerd worden, mits sprake is van schade of onjuist geleverde artikelen. Is er sprake van schade? Neem dan contact met ons op.

Alleen producten die onbeschadigd zijn en geen gebruikssporen bevatten kunnen geretourneerd worden. Daarnaast kunnen alleen ongeopende én onbeschadigde dozen teruggestuurd worden. De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor de afzender en zullen niet door Fonkels vergoed worden, tenzij er sprake is van een onjuist geleverd artikel en/of schade. Wanneer het pakket tijdens de retourzending kwijtraakt of beschadigt, zal het aankoopbedrag niet teruggestort worden. Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag excl. verzendkosten teruggestort worden.

Wenst u maar 1 product te zien? U kunt via het contactformulier samples van de producten aanvragen.

Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen. De klantenservice van Fonkels is op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via 026 747 0008 of klantenservice@fonkels.com.

In 5 stappen jouw retourzending aanmaken:

Download het retourformulier hier: Retourformulier Nederland, Retour form EN

Offerte aanvragen

Menu