Je bestelling retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat de bestelling niet naar wens is. We geven u 30 dagen retourrecht op al onze producten met uitzondering van alle gepersonaliseerde (bedrukte) verpakkingen.

Alleen producten die onbeschadigd zijn en geen gebruikerssporen bevatten kunnen geretourneerd worden. Daarnaast dienen de producten altijd in de originele verpakkingen geretourneerd te worden. Kosten voor het retourneren (retourneerkosten) zijn voor uw eigen rekening. Tenzij er door ons sprake is van een onjuist geleverd artikel. Wanneer het pakket kwijt raakt of er problemen mee worden ondervonden, zijn de kosten voor u zelf. Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, krijgt u het bedrag excl. verzendkosten gecrediteerd.

Weet u van te voren al dat u maar één product in werkelijkheid wil zien, dan kunt u via het contact formulier samples aanvragen van het product dat u gewenst heeft.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, de klantenservice van Fonkels is maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar op 026 747 0008 of email klantenservice@fonkels.com.

Wat moet u doen ?

Stap 1

Download het retourformulier en het retourlabel

Stap 2

Vul het retourformulier in en e-mail deze naar klantenservice@fonkels.com

Stap 3

Print het retourlabel uit, knip het adres van het retourlabel af en plak deze op de doos

Stap 4

Verzend het pakket met een vervoerder naar keuze

Stap 5

Retourformulier + goedgekeurd pakket = creditering

 

Retouradres

Fonkels

T.a.v. Klantenservice

Nijverheidstraat 22

6681 LN Bemmel

Offerte aanvragen

Menu