Verzending en bezorging

Gratis verzending vanaf €179,-!

De verzendkosten binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) bedragen €8,50 per bestelling. Voor alle bestellingen binnen Nederland van duurzame verpakkingen vanaf € 179,- (excl. BTW) of meer is de verzending gratis, tenzij er afwijkende verzendkosten zijn vermeld. Dit geldt alleen voor het standaard assortiment zoals aangeboden in onze webshop. Voor custom made verpakkingen geldt altijd een nader te bepalen bedrag dat wordt aangegeven op de offerte voor de gewenste productie.

Levertijden
Onze voorraadartikelen worden bij bestelling op werkdagen voor 14:00 uur, binnen Nederland de in de meeste gevallen de volgende werkdag bezorgd. Bestellingen geplaatst in het weekend worden op dinsdag geleverd. Producten met een eigen bedrukking kennen een langere levertijd. Mocht het voorkomen dat een product even niet op voorraad is, dan nemen wij contact met je op en gaan samen met je op zoek naar de beste oplossing. Wanneer deze oplossing niet gevonden wordt, annuleren wij kosteloos je bestelling en ontvang je je geld terug.

Verzending en bezorging bij Fonkels verpakkingen 

Wij versturen onze pakketzendingen via DPD. Bij verzending sturen wij een bevestiging per e-mail met Track & Trace informatie. Op deze manier kun je zien wanneer je de bestelling kunt verwachten. Palletzendingen leveren wij met onze zorgvuldig geselecteerde distributiebedrijven.

Is er een handtekening nodig voor ontvangst van je bestelling?

Een pakket wordt bij voorkeur persoonlijk bezorgd. De ontvanger bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening in de handscanner van de bezorger te zetten. Elke medewerker mag namens de geadresseerde het pakket aannemen.

Bezorging van je bestelling op locatie

Je kunt je bestelling thuis of op de zaak laten bezorgen of op een alternatief afleveradres. Fonkels verzend je bestelling met DPD. Ben je niet aanwezig als de bezorger bij je aan de deur staat? Dan zal de bezorger proberen om het pakket nogmaals aan te bieden. Als dit is gelukt dan schrijft de bezorger dit op een kaartje en stopt deze in je brievenbus. Als het de bezorger niet lukt om dit bij de buren af te geven dan vind je ook een kaartje in de brievenbus. Op dit kaartje staat een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, kun je hier een nieuwe aflevermogelijkheid kiezen. Je hebt de volgende mogelijkheden:

  • Je pakket op een DPD locatie bij jouw in de buurt afhalen
  • Je pakket bij de buren laten bezorgen
  • Je pakket op een ander moment laten leveren

DPD doet 2 poging2n om je bestelling af te leveren. Je kunt je bestelling niet bij een postbus, bedrijventerrein of camping af laten leveren. Na een gemiste bezorgpoging stuurt DPD  je pakket door naar het dichtstbijzijnde DPD punt, waar je het de volgende dag kan afhalen. Lukt het je niet om het pakket af te halen, dan kan je kiezen voor een nieuwe bezorgpoging aan huis. Dit kan via de digitale omgeving van DPD..

Shipping outside of the Netherlands

For orders with a send to address outside of the Netherlands, we have seperate fees. When placing the order, you will see the fee that is charged for delivery in your country.

Please keep in mind that for delivery in Germany, Belgium or any other country outsde of the Netherlands, the delivery times are at least 48 hours or more. There is free delivery from €179,- (ex VAT) and for all orders below that amount, we charge €13,99 for delivery in Germany and €13,50 for Belgium. For other countries, shipping costs are available on request. Please keep in mind that for custom made products, the shippinmg costs will be specified seperately.

For more information about delivery outside of the Netherlands, please contact us at: +31(0) 26-7470008 or fill in the contactform in.

Offerte aanvragen

Menu