Frietzak
Snackverpakkingen
Servetten
Frietbakjes
Bestek en meer
Draagtassen
Hamburgerbakjes
Drankverpakking
Snackzakken

Werken bij

WERKEN BIJ FONKELS

Klaar voor een carrière in de e-commerce?

Fonkels is een verrassende en inspirerende online leverancier van disposables. Wij richten ons vooral op de fast service foodmarkt. Denk hierbij aan (fast food) restaurants en foodtrucks. Kernwoorden zijn duurzaamheid en innovatie. Met onze verpakkingen willen we een verschil maken, bijvoorbeeld qua uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Met passie en fascinatie werken wij dagelijks aan ons assortiment. We zoeken continu naar onderscheidende en innovatieve foodverpakkingen. Dat doen we met twee benen in de markt om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. De basis van ons assortiment is het principe dat we met onze verpakkingen een bijdrage willen leveren aan een duurzamere wereld

Fonkels.com is opgericht in 2017. We zijn ambitieus en hebben forse groeidoelstellingen. Om deze te bereiken, stellen we onze klanten centraal. Klantenservice is bij Fonkels eerder een filosofie dan een streven. We bieden een top service voor onze afnemers.

Op het gebied van e-commerce willen we voorop lopen.

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Hieronder vind je de meest actuele vacatures:

 

 

STAGIAIRES GEZOCHT!

Studeer jij MBO Junior accountmanagement, Commercieel medewerker of Business Online, en ben je op zoek naar een uitdagende en interessante stageplek waar je alles leert over online ondernemen? Woon je in de omgeving van Arnhem of Nijmegen, dan bieden we je een uitdagende en afwisselende stage waarbij alle aspecten van het online ondernemen terugkomen. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Het succes van de nieuwe webshop zal voor een belangrijk gedeelte van jouw bijdrage afhangen. Interesse? Stuur je CV naar folmer@fonkels.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Folmer Zijlstra (06-12909521).