Werken bij Fonkels

Klaar voor een carrière in de e-commerce?

Fonkels is een verrassende en inspirerende online leverancier van disposables. Wij richten ons vooral op de fast service foodmarkt. Denk hierbij aan (fast food) restaurants en foodtrucks. Kernwoorden zijn duurzaamheid en innovatie. Met onze verpakkingen willen we een verschil maken, bijvoorbeeld qua uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Met passie en fascinatie werken wij dagelijks aan ons assortiment. We zoeken continu naar onderscheidende en innovatieve foodverpakkingen. Dat doen we met twee benen in de markt om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. De basis van ons assortiment is het principe dat we met onze verpakkingen een bijdrage willen leveren aan een duurzamere wereld

Fonkels.com is opgericht in 2017. We zijn ambitieus en hebben forse groeidoelstellingen. Om deze te bereiken, stellen we onze klanten centraal. Klantenservice is bij Fonkels eerder een filosofie dan een streven. We bieden een top service voor onze afnemers.

Op het gebied van e-commerce willen we voorop lopen.

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Hieronder vind je de meest actuele vacatures:

STAGIAIRES GEZOCHT!

Gezocht Stagiair(e) Marketing communicatie

Fonkels is een innovatieve speler op het gebied van duurzame wegwerpverpakkingen met maar 1 doel. Het verminderen van plastic afval!
We ontwikkelen en produceren vele soorten verpakkingen die zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Voor de periode september-januari zijn we op zoek naar twee stagiaires:
– Stagiair(e) Marketing communicatie
– Afstudeerder(ster) Communicatie en Multimedia design (CMD)
Wil jij alles leren over omnichannel marketing en sales en ga je met jouw communicatie het verschil maken en zo de impact van Fonkels vergroten? Reageer dan snel op deze oproep middels een mail naar info@fonkels.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wim Apeldoorn (06-12909521).

Menu