Pop-Up Cup drinkbeker maten

Horeca verpakkingen

Het aantal verpakkingen dat dagelijks in de horeca gebruikt wordt is enorm. Met als gevolg een enorme afvalberg van horeca disposables. Het gebruik van de verpakkingen is nagenoeg altijd eenmalig, van korte duur en daarna kijkt men er vaak niet meer naar om.

Vaak worden er nog plastic horeca verpakkingen gebruikt vanwege het gemak (vetdicht, in veel vormen te maken en overal verkrijgbaar), maar vooral vanwege de lage kosten van deze verpakkingen. De grondstof is immers erg goedkoop.

Wij proberen een rol te spelen in het verduurzamen van deze horeca verpakkingen, door actief alternatieven te ontwikkelen van karton en door dagelijks te kijken hoe we middels slimme productie en samenwerkingen de prijzen zo laag mogelijk kunnen houden. De belangrijkste redenen om niet naar een duurzaam alternatief over te stappen nemen we hiermee hopelijk weg.

drankverpakking-pop-up-cup

FSC®-gecertificeerde kartonnen verpakkingen

Vaak worden de plastic verpakkingen aan ons voorgelegd en wordt gevraagd of we hier een duurzame verpakking van kunnen maken. Onze innovatieve verpakkingen laten zien dat we de grenzen van de mogelijkheden van FSC®-gecertificeerde (FSC® C155300) kartonnen verpakkingen opzoeken. Hierbij maken we slimme keuzes voor de kartonsoort, de productie en de vorm van de verpakking.

Mogen wij jou helpen met verduurzamen?
Neem dan nu contact met ons op!

We denken graag met je mee om een passende duurzame verpakking voor ieder product te vinden. Neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Hamburgerbakjes
frietzak
frietbakje
Snackverpakkingen
Drankverpakkingen
bestek en servetten

Offerte aanvragen

Menu