AGF verpakkingen op maat

Duurzaamheid en biologisch geteelde producten spelen een steeds belangrijkere rol in de AGF branche. Of het nu in boerderijwinkels is of in de supermarkt, plastic verpakkingen worden steeds minder gebruikt. Ook is er bewezen dat de consument steeds vaker voor een duurzame groente verpakking of fruit verpakking van FSC®-gecertificeerd karton (FSC® C155300) kiest.

Duurzame AGF verpakkingen

Fonkels helpt ondernemers om onderscheidend te zijn met de AGF verpakkingen en daarin duurzame keuzes te maken. Het traject zorgt altijd voor een verpakking op maat en steeds vaker worden duurzame verpakkingen ook afgestemd op het productieproces van de klant. De groente verpakking of fruit verpakking wordt daarmee niet alleen duurzamer, maar een volledig geïntegreerd onderdeel van het productie proces.

Verpakkingsontwikkeling is een proces waarin verschillende stappen worden gevolgd. Van het bepalen van de eisen voor de AGF verpakking, tot het testen in de productie en het bepalen van de juiste duurzame kartonsoort en bedrukking. Stap voor stap bepalen we samen welke oplossing voor jullie product het meest geschikt is.

Neem contact met ons op

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
tomaten-bakje
kersenbak-1kilo

FSC®-gecertificeerde kartonnen verpakkingen

Vaak worden de plastic verpakkingen aan ons voorgelegd en wordt gevraagd of we hier een alternatief voor plastic voor hebben. Onze innovatieve verpakkingen laten zien dat we de grenzen van de mogelijkheden van FSC®-gecertificeerde kartonnen verpakkingen opzoeken. Hierbij maken we slimme keuzes voor de kartonsoort, de productie en de vorm van de verpakking. De groente en fruit verpakkingen zijn altijd verpakkingen op maat.

Unieke AGF verpakkingen

Graag willen we je inspireren met onze visie op AGF verpakkingen, waarbij het onze overtuiging is dat een duurzame verpakking altijd mogelijk is. Reeds gerealiseerde en succesvolle projecten dienen daarbij als inspiratie. Onze doelstelling is telkens weer zo goed mogelijk aan te sluiten op de specifieke uitdaging van de te verpakken groente of het fruit. Ook laten we zien welke technieken we gebruiken om problemen op te lossen. Voorbeelden zijn onze kersen bakje, de tomatenbox, de snoepgroente verpakking, het frambozen bakje, bessen bakje, het appelbakje en de paprikaverpakking.

Mogen we je helpen met het ontwikkelen van je eigen unieke AGF verpakkingen? Duurzaam, innovatief en onderscheidend? Kijk voor meer informatie ook bij onze projecten en retail verpakkingen.

tomaten-bakje
bessen-bakje

Offerte aanvragen

Menu