To-Go verpakkingen

De To-Go markt is volop in beweging. De gestelde eisen aan verpakkingen in de ‘out of home’ markt nemen toe, zeker op het gebied van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Kenmerkend is de korte gebruiksduur en het belang van gebruiksgemak, zowel tijdens de bereiding van de gerechten als voor de gebruiker.

Fonkels levert een compleet assortiment duurzame verpakkingen, te bestellen per doos via de webshop. We ontwikkelen ook graag een verpakking op maat.

Bij de ontwikkeling houden we rekening met de gehele levenscyclus van de verpakking. Uitgangspunt is zoveel mogelijk mono materialen te gebruiken en daarmee een circulair gebruik te stimuleren. Indien dit niet mogelijk blijkt, en een combinatie van materialen vereist is, dan is een optimale recycling deel van het ontwikkelproces. Een voorbeeld hiervan is onze unieke Pop-Up Cup.

Pop-up-cup

De Pop-Up Cup, ’s werelds meest groene drinkverpakking

Pop-Up Cup is een extreem duurzame en innovatieve drankverpakking. Deze onderscheidende verpakking is bijzonder geschikt voor het ter plekke vullen en serveren van gekoelde dranken zoals vruchtensappen, melkdranken of water. De Pop-Up Cup is ook zeer geschikt als drankverpakking voor ijsdranken zoals slush puppies en frisdrank concentraten.

Makkelijker kan niet. De Pop-Up Cup is een doosje met een zakje dat plat wordt geleverd en dus weinig plaats inneemt. Het doosje opent zich automatisch doordat je het aan de zijkant samenknijpt. Even vullen, de bovenkant samenvouwen en klaar is kees; 100% lekvrij. Tot slot een rietje door het gaatje in de bovenkant en klaar is deze unieke verpakking. (Bekijk hier het instructie filmpje)

Duurzaam karton met hybride oplossing

Het karton dat gebruikt wordt voor de Pop-Up Cup is FSC® gecertificeerd en daarmee zeer duurzaam. De uitstraling is natuurlijk en authentiek door het kraft karton. Na gebruik zijn de materialen simpel van elkaar te scheiden, wat het hergebruik stimuleert. Het afvalvolume van deze drankverpakking is zeer beperkt.

De Pop-Up Cup drankverpakking is beschikbaar in twee verschillende formaten (Medium 350 ml en Large 450 ml). De inhoud is goed herkenbaar door het venster aan de voorzijde.
De Pop-Up Cup drankverpakking is exclusief beschikbaar bij Fonkels.com. Het bestellen via de webshop is eenvoudig. Bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur verzenden wij nog dezelfde dag. Vanaf een besteding van €149,- betaal je al geen bezorgkosten meer en leveren we dus gratis.

De Pop-Up Cup drankverpakkingen zijn onbedrukt, maar ook te bestellen met eigen logo of design. Neem voor meer informatie over eigen bedrukking, aantallen, een sample of prijzen contact op met 026-7470008 of vul het contactformulier in.

Menu