Tevreden klanten

Op Valentijnsdag opende Luuk Wender zijn verse frietzaak WENDERZ aan de Bernhardstraat 2 in Delden. Vanaf de start is zijn zaak een groot succes, mede dankzij de duurzame snackverpakkingen van Fonkels.com.

“In het weekend staan ze buiten te wachten om te kunnen bestellen“ zegt Luuk Wender (26)  uit Delden. Hij voelde de behoefte in Delden aan zelf gesneden friet en snacks van hoge kwaliteit te verkopen. Een jaar geleden viel zijn oog op de oude viswinkel aan het spoor. Na maanden van vergunningen, aanpassingen in het bestemmingsplan en een grondige zelf uitgevoerde verbouwing, staat er nu een prachtige zaak. Het meest in het oog springt de lange houten bar. Vanachter deze bar bakken Luuk en zijn medewerkers de zelf gesneden frieten, die juist daarvoor in het zicht van de klanten zijn gesneden. Ook kun je bij WENDERZ terecht voor een heerlijke kreeft croquette of voor croquetten met een vulling van truffel, paddenstoelen of Serranoham.

Inmiddels heeft WENDERZ al vele recensies ontvangen via Facebook; zonder uitzondering positief en enthousiast. De klanten van Luuk zijn bijzonder tevreden over de perfecte patat, “krokant en niet vet”, de heerlijke snacks, het vriendelijke personeel, de prachtige zaak en de complete uitstraling.

Fonkels is trots dat we  mogen bijdragen aan de presentatie van de snacks en het succes van WENDERZ. We vragen Luuk waarom hij heeft gekozen voor de verpakkingen van Fonkels.com: “ik heb gezocht naar de verpakkingen die het best passen in mijn zaak. De snackverpakkingen van Fonkels hebben de juiste natuurlijke uitstraling, daarnaast hebben ze scherpe hoeken en zijn ze van een degelijke kwaliteit. Ook de snelle levering en service heeft meegespeeld om voor Fonkels te kiezen. Een belangrijk aspect bij de afweging voor de verpakkingsleverancier was tenslotte de duurzaamheid van het assortiment. : “Daar kun je tegenwoordig niet meer omheen ”, volgens Luuk.

Na maanden van hard werken mag Luuk trots zijn op het eindresultaat. We vragen Luuk wat hij andere starters nog wil meegeven: “Zoek goede en betrouwbare leveranciers en ga voor kwaliteit”.

Meer informatie over WENDERZ vind je op de facebookpagina. van Luuk Je kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan zijn prachtige zaak in Delden.

Wil jij ook net als Luuk starten met een verse frietzaak en wil je een bijzondere indruk maken op je klanten, neem dan contact op met Fonkels. Wij helpen je met het samenstellen van je verpakkingslijn en zorgen bijvoorbeeld voor voldoende testverpakkingen. Informeer naar de mogelijkheden via 026-7470008 of info@fonkels.com.

Fonkels @ WENDERZ

Offerte aanvragen

Menu