Take away bakjes

De take away markt is volop in beweging. De gestelde eisen aan verpakkingen in de To-Go, ‘out of home’ markt nemen toe, zeker op het gebied van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Kenmerkend is de korte gebruiksduur en het belang van gebruiksgemak, zowel tijdens de bereiding van de gerechten als voor de gebruiker.

Fonkels levert een compleet assortiment duurzame take away verpakkingen, te bestellen per doos via de webshop. Denk aan take away bakjes, take away drinkbekers en take away lunchboxen. We ontwikkelen ook graag een verpakking op maat.

Bij de ontwikkeling houden we rekening met de gehele levenscyclus van de take away bakjes. Uitgangspunt is zoveel mogelijk mono materialen te gebruiken en daarmee een circulair gebruik te stimuleren. Indien dit niet mogelijk blijkt, en een combinatie van materialen vereist is, dan is een optimale recycling deel van het ontwikkelproces. Een voorbeeld hiervan is onze unieke take away drinkverpakking de  Pop-Up Cup.

GOmealbox-fonkels

Duurzaam take away bakjes met hybride oplossing

Het karton dat gebruikt wordt voor de Pop-Up Cup is FSC® gecertificeerd (FSC® C155300) en daarmee zeer duurzaam. De uitstraling is natuurlijk en authentiek door het kraft karton. Na gebruik zijn de materialen simpel van elkaar te scheiden, wat het hergebruik stimuleert. Het afvalvolume van deze take away drankverpakking is zeer beperkt.

De Pop-Up Cup take away drankverpakking is beschikbaar in twee verschillende formaten (Medium 350 ml en Large 450 ml). De inhoud is goed herkenbaar door het venster aan de voorzijde.

De Pop-Up Cup drankverpakking is exclusief beschikbaar bij Fonkels.com. Het bestellen via de webshop is eenvoudig. Bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur verzenden wij nog dezelfde dag. Vanaf een besteding van €149,- betaal je al geen bezorgkosten meer en leveren we dus gratis.

De Pop-Up Cup drankverpakkingen zijn onbedrukt, maar ook te bestellen met eigen logo of design. Neem voor meer informatie over eigen bedrukking, aantallen, een sample of prijzen contact op met 026-7470008 of vul het contactformulier in.

GOmealbox-fonkels

Assortiment take away bakjes

Voor het bezorgen van maaltijden hebben we ook verschillende duurzame take away bakjes die verrassend sterk en water en vetdicht zijn. Naast de standaard lunchbox of de gezinsbox hebben we meerdere verpakkingen voor het bezorgen van maaltijden, dranken en sauzen. Neem contact met ons op voor specifieke verpakkingsoplossingen voor jouw horeca gelegenheid.

Offerte aanvragen

Menu