Ruilen en retourneren

Wij doen er alles aan om je via onze website zo goed en volledig te informeren over onze artikelen.
Mocht een artikel niet aan de verwachting voldoen, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden.

Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je zelf aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen. Laat binnen 5 werkdagen weten dat je van de koop afziet. Dan heb je na deze mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen.

Wil je weten hoe het product er uit ziet? Bestel dan een sample via onze sample aanvraag. Je kunt het product dan testen voordat je het daadwerkelijk bestelt.

Niet tevreden?
Fonkels vindt het belangrijk dat je tevreden bent over het product. Mocht dit niet zo zijn, lees dan hieronder hoe je het product kunt retourneren:

Vul het retourformulier volledig in en stuur het digitaal naar klantenservice@fonkels.com
Je vindt het retourformulier via deze link: Retourformulier downloaden

Verzendkosten voor retourneren komen voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een onjuiste levering door ons. Indien wij het product beschadigd of onvolledig terug ontvangen, zullen wij kosten in rekening brengen om het product te herstellen. Deze kosten worden naar inzicht van Fonkels en naar redelijkheid bepaald.

Aankoopbedrag terugstorten
Zodra wij de producten hebben ontvangen in ons eigen magazijn worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of deze onbeschreven is, en of de inhoud nog compleet is en correct verpakt. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retour worden de goederen geaccepteerd en zal onze administratie uiterlijk binnen 14 dagen de gelden van de producten aan je terug storten.

Bedrukkingen
Producten die voorzien zijn van eigen design, naam of logo kunnen wij niet retour nemen. Deze zijn speciaal voor jou gemaakt en vallen buiten onze retourmogelijkheden. Is er een klacht m.b.t. een bedrukt artikel, dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Bij gegronde klachten komen wij er altijd uit.

Vragen?
Neem gerust contact met ons op.  Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur via 026-7470008. Of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen

Menu