Custom made friteszakjes voor Van Gogh

Ras ondernemer en fritoloog (heet dat zo?) Arn Zuyderduin van Vlaams frietshuis Van Gogh benaderde ons voor een samenwerking. Hij wilde zijn unieke ‘kaboutertje’ K14 puntzak laten personaliseren met zijn unieke ‘De Aardappeleters 2014’ schilderij.

 

vlaams-frietshuis-van-gogh
frietzak-vlaams-frites-huis-van-gogh

K14 puntzak vol kunst

Na enkele proefdrukken is de unieke K14 puntzak erg mooi geworden en voorzien van de kunst die ook de cafetaria in Amersfoort siert. De frites die Arn en zijn team zelf snijden en bakken zijn heerlijk en in deze puntzak smaken ze nog iets lekkerder.

Black Friesday actie

Door slim gebruik te maken van de verschillende posities die we op een drukvel hebben, konden we samen met Vlaams Friteshuis Van Gogh in één productie, drie designs produceren.

Naast het Aardappeleters design is er een euro actie K14 puntzak gemaakt en een speciale K14 puntzak voor Black Friesday. Samen hebben we on site en online de nodige promotie gemaakt, waarbij een huis-aan-huis leaflet een grote publiekstrekker was.

Heb jij ook interesse in een custom made product? Van een standaard disposable zoals de K14 puntzak met eigen bedrukking tot een volledig vernieuwend concept? Neem dan middels bijgevoegde contactformulier contact met ons op

frietzak-vlaams-frites-huis-van-gogh
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field

Offerte aanvragen

Menu