Oranka_Duurzame-drinkverpakking-100

Oranka Fruit juices

Oranka Fruit juices is in Nederland en Engeland toonaangevend op het gebied van vruchtensappen en smoothies. Met meer dan 25 jaar ervaring weten zij als geen ander wat de klant belangrijk vindt in het koude drankensegment, ook met betrekking tot uitschenksystemen. Ze bieden cateraars de mogelijkheid om veel verschillende soorten sappen, vers en geconcentreerd, aan te bieden aan het personeel of bezoekers. De duurzame drinkbeker voor smoothies of verse sappen maakt het mogelijk dat ze een totaalconcept aan kunnen bieden.

Duurzame drinkbeker als concept

Vele bedrijfscateraars en ziekenhuizen behoren tot de afnemers van Oranka fruit juices. Bij deze cateraars worden de Pop-Up Cup duurzame drinkbekers gebruikt om goed gevuld met een heerlijke drank als duurzaam en gezond concept verkocht. De klant kan kiezen uit verschillende sappen en pakt de drinkbeker uit de koeling om te gebruiken bij de lunch.

Samen concepten ontwikkelen

Door samen te kijken naar mogelijkheden van product en verpakking, kunnen totaalconcepten ontwikkeld worden. Een heerlijke drank van Oranka fruit juices op een duurzame manier verpakt. Door samen met onze klanten te kijken naar duurzame verpakkingen op maat, zorgen we voor meerwaarde.

Ben jij ook op zoek naar extra beleving voor jouw product of dienst? Daag ons uit met jouw verpakkingsvraagstuk en we kijken samen hoe we een uniek totaalconcept kunnen maken.

Neem telefonisch contact op (0267470008) of middels ons contactformulier.

oranka-pop-up-cup

Offerte aanvragen

Menu