Duurzame verpakkingsoplossing op maat?

Heb jij een verpakkingsvraag of worstel je met het vinden van de juiste duurzame verpakking voor jouw product? Denk je dat verduurzamen met jouw unieke verpakking mogelijk is en ben je op zoek naar alternatieven voor plastic? Neem dan contact met ons op en laten we samen jouw duurzame verpakking op maat ontwikkelen.

Alternatieven voor plastic zijn er altijd

Een verduurzaming van jouw unieke verpakking is altijd mogelijk. Of we nu volledig plastic kunnen vervangen met hernieuwbaar karton of dat we een hybride verpakking ontwikkelen met een dun zakje van plastic en gerecycled karton, de oplossing zorgt altijd voor minder plastic afval.

Actiematige duurzame verpakking ontwikkelen

Wil je voor een event of een speciale gelegenheid een verpakking laten ontwikkelen of een verpakking bedrukken? Neem dan ook contact met ons op. Ons creatieve team denkt vanuit jouw klant en heeft uiteenlopende ervaring in verschillende branches. Een unieke verpakking met meerwaarde is altijd ons doel.

Voor bijvoorbeeld het EK hebben we al meerder concepten mogen uitwerken. Van Oranje puntzak, tot unieke EK frietbak. We denken graag met je mee.

Sparren over duurzame verpakkingen doen we graag

Een keer sparren over alternatieven voor plastic verpakkingen kan altijd. Neem even telefonisch contact op (0267470008) of middels ons contactformulier.

pop-up-cup
ek-verpakking

Offerte aanvragen

Menu