pop-up-cup-made-blue

Made Blue

De MADE BLUE Foundation investeert in de waterprojecten van geselecteerde goede doelen. Hiermee maken ze zoveel mogelijk veilig drinkwater permanent beschikbaar in gebieden waar toegang tot drinkwater nog ontbreekt. In horecagelegenheden is het mogelijk om Made Blue tafelwater te krijgen en mee te nemen in de Made Blue Pop-Up Cup duurzame drinkbeker.

Een duurzaam drinkwater concept

Samen met Made Blue is een unieke duurzame drinkbeker ontwikkeld die middels een duidelijke communicatie de gast meeneemt in de boodschap van Made Blue. Een cup betekent 100 liter schoon drinkwater in een ontwikkelingsland. De duurzame drinkbeker is voorzien van een krachtige blauwe kleur die opvalt en het merk versterkt.

Duurzaam kamerwater voor hotels

In samenwerking met Made Blue zijn we een duurzaam kamerwater concept voor hotels aan het ontwikkelen. Duurzaam kamerwater als welkomstdrankje voor de gast in de vorm van de duurzame drinkbeker gevuld met Made Blue water. Kamerwater voor hotels met een boodschap. Voor elk hotel kunnen de duurzame drinkbekers worden gepersonaliseerd. Neem contact met ons op middels het contactformulier voor meer informatie.

Samen concepten ontwikkelen

Door samen te kijken naar mogelijkheden van product en verpakking, kunnen totaalconcepten zoals de Made Blue concepten ontwikkeld worden. Een duurzame drinkbeker met water, betekent 100 liter water voor een ander. Door samen met onze klanten te kijken naar duurzame verpakkingen op maat, zorgen we voor meerwaarde.

Ben jij ook op zoek naar extra beleving voor jouw product of dienst? Daag ons uit met jouw verpakkingsvraagstuk en we kijken samen hoe we een uniek totaalconcept kunnen maken.

Neem telefonisch contact op (0267470008) of middels ons contactformulier.

made-blue-pop-up-cup
made-blue-pop-up-cup

Offerte aanvragen

Menu