De Pizzabakkers zet volgende stap in verduurzaming

De Pizzabakkers GO!mealbox is de volgende stap in de verduurzaming van de verpakkingen van de Pizzabakkers. Deze box gemaakt van 100% gerecycled karton met een dun velletje papier binnenin, is gemaakt om te recyclen. De consument kan na het eten van de heerlijke salade of een ander gerecht, gemakkelijk de bak plat maken en met 1 beweging het papiertje met de etensresten verwijderen. Schoon karton mag bij het oud papier en het velletje papier mag bij het restafval. De instructie hiervoor staat bovenop de bak.

De Pizzabakkers GO!mealbox is gemakkelijk af te vullen en te sluiten. Na het vullen vouw je de kleine flappen naar binnen, waarna je de flappen met sluiting vouwt. Door met beide handen tegen de zijkant aan te drukken en even te ‘wrikken’ druk je het uitstekende gedeelte goed vast in de opening. Hierdoor is de bak goed gesloten. Door het papiertje aan de binnenzijde is de bak lekvrij, zelfs als je er pastasaus of soep in doet. Aangezien de bovenkant wel open is, is de bak niet volledig ‘waterdicht’.

De Pizzabakkers laat zien dat duurzaamheid en klantbeleving hand in hand gaan en dat de consument betrokken kan worden in het recycling proces. De nieuwe Pizzabakkers GO!mealbox 1000 ml bakken zijn nu verkrijgbaar voor alle franchisenemers.

maaltijdbak-de-pizzabakkers
nmaaltijdbak-de-pizzabakkers
maaltijdbak-de-pizzabakkers

Offerte aanvragen

Menu