fonkels kvk innovatie top 100

Top 100 innovatieve bedrijven 2019

De 100 meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf van 2019 zijn bekend! KVK (Kamer van Koophandel) presenteerde op 27 juni met trots deze innovatie etalage. Een panel van innovatie-experts selecteerde Fonkels uit een groot aantal inschrijvingen.

We zijn ontzettend trots dat we uit al die aanmeldingen verkozen zijn in de top 100! Een enorme aanmoediging om ons te blijven inzetten voor een duurzamere wereld! Maar het blijft spannend, want pas op 25 september zal bekend worden gemaakt op welke positie Fonkels is geëindigd.

Fonkels bracht de Pop-Up Cup op de markt:  de meest duurzame on-the-go drinkbeker. Jaarlijks worden er in Nederland miljarden drinkbekers gebruikt die grotendeels bij het afval belanden. Kartonnen bekers worden vaak als milieuvriendelijk beoordeeld vanwege de mogelijkheid deze te recyclen na gebruik. Het materiaal voor deze bekers is echter gecoat met een kunststof laag, om zo te voorkomen dat de bekers gaan lekken. Dit bemoeilijkt de recycling waardoor een circulair beleid niet leidt tot milieuvoordelen. De Pop Up Cup is een on-the-go drinkbeker waarbij een kartonnen doosje met een zakje is gecombineerd. De drinkbeker is afsluitbaar en lekvrij. Een deksel is niet nodig. De materialen zijn na gebruik eenvoudig te scheiden voor een optimale recycling. Hierdoor wordt een maximale milieuwinst bereikt.

Meer informatie over de KVK Innovatie Top 100 vind je hier. Wil je meer weten over Fonkels of de Pop-Up Cup? Neem gerust contact met ons op via info@fonkels.com of +31 (0) 26 747 0008.

Offerte aanvragen

Menu