LOGO-POP-UP-CUP-3.0

‘S werelds meest groene drinkverpakking

De Pop-Up Cup is een extreem duurzame en innovatieve drankverpakking.  Deze duurzame drankverpakking is bijzonder geschikt voor het ter plekke vullen en serveren van gekoelde dranken zoals vruchtensappen, melkdranken of water. De Pop-Up Cup is ook zeer geschikt als drankverpakking voor ijsdranken zoals slush puppies en frisdrank concentraten.

Makkelijker kan niet. De Pop-Up Cup is een doosje met een zakje dat plat wordt geleverd en dus weinig plaats inneemt. Het doosje opent zich automatisch doordat je het aan de zijkant samenknijpt. Even vullen, de bovenkant samenvouwen en klaar is kees; 100% lekvrij. Tot slot een rietje door het gaatje in de bovenkant en klaar is deze unieke verpakking. (Bekijk hier het instructie filmpje)

Duurzaam gerecycled karton

Het gerecyclede karton dat gebruikt wordt voor de Pop-Up Cup is FSC® (FSC® C155300) gecertificeerd en daarmee zeer duurzaam. De uitstraling is natuurlijk en authentiek door het kraft karton. Na gebruik zijn het karton en plastic simpel van elkaar te scheiden, zodat de materialen goed te recyclen zijn. Het afvalvolume van deze drankverpakking is zeer beperkt.

Drankverpakking in twee maten

De Pop-Up Cup drankverpakking is beschikbaar in twee verschillende formaten  (Medium 350 ml en Large 450 ml). De inhoud is goed herkenbaar door het venster aan de voorzijde .

De Pop-Up Cup drankverpakking is exclusief beschikbaar bij Fonkels.com . Het bestellen via de webshop is eenvoudig.  Bij bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur, dan verzenden wij je order nog dezelfde dag. Vanaf een besteding van €149,- betaal je al geen bezorgkosten meer en leveren we dus gratis.

Drankverpakking bedrukken

De Pop-Up Cup drankverpakkingen zijn onbedrukt, maar ook te bedrukken met eigen logo of design. Neem voor meer informatie over eigen bedrukking van drankverpakkingen, aantallen, een sample of prijzen contact op met 026-7470008 of vul het contactformulier in.

Wil je meer informatie?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
oranka-pop-up-cup
pop-up-cup

Pop-Up Cup van Fonkels winnaar van de European Carton Excellence Award 2018!

Op donderdag 20 september ontving Fonkels de European Carton Excellence Award voor de Pop-Up Cup. De awards werden uitgereikt aan de meest innovatieve, meest duurzame en meest bijzondere kartonnen verpakkingen.

Tijdens de feestelijke avond in Riga, de hoofdstad van Estland, werd bekend gemaakt dat de ’s werelds meest groene drinkverpakking, de Pop-Up Cup van Fonkels de winnaar is geworden in de categorie fast/convenience foods.

Pop-Up Cup: Een ontzettend slimme drankverpakking

In het juryrapport lezen we dat de Pop-Up Cup een ontzettend slimme drankverpakking is. Een ideale manier om de meerlaagse milieuonvriendelijke drankverpakkingen en drinkbekers te vervangen. De uitstraling van de verpakking vertelt je meteen dat de Pop-Up Cup nieuw en duurzaam is. Belangrijk is dat het zakje en karton na gebruik gemakkelijk te scheiden zijn.

Pop-Up Cup 3.0 Instructies

Duurzame drinkbeker van de toekomst

De Pop Up Cup werd al eerder door de jury de drinkbeker van de toekomst genoemd: Miljarden eenmalige drinkverpakkingen worden er ieder jaar gebruikt. Dit heeft een aanzienlijke impact op het milieu. Niet alleen vanwege de grondstoffen die gebruikt worden om de verpakkingen te maken maar vooral om dat deze ook worden weggegooid. Na gebruik zijn het karton en plastic simpel van elkaar te scheiden. Resultaat? Een zeer duurzame oplossing voor een voor een drinkbeker voor eenmalig gebruik. Er is geen (plastic) deksel nodig en de verpakking kan ook als papierafval worden afgevoerd.

European Carton Excellence Award

De European Carton Excellence Award wordt ieder jaar door de European Carton Makers Association (ECMA) uitgereikt. De ECMA is de Europese organisatie waarbij 500 kartonnagebedrijven aangesloten zijn die samen ongeveer 90% van alle vouwkartonnen verpakkingen in Europa produceren. Het ontvangen van deze award is te beschouwen als een groot compliment.

Ontzettend trots!

Fonkels is ontzettend trots met het behaalde resultaat. Graag willen we daarom nogmaals iedereen bedanken voor het stemmen en voor alle enthousiaste reacties die we hebben ontvangen. Ook willen we onze partners voor de succesvolle samenwerking. Fonkels ziet deze prijs als aanmoediging om te blijven strijden voor een duurzamere wereld!

Pop-Up-Tijdlijn-GIF

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Pop-Up Cup?

Klik dan op de onderstaande button en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Offerte aanvragen

Menu