Fonkels innovatieve verpakkingen

Dagelijks zijn we bezig met het ontwikkelen van duurzame innovatieve verpakkingen als alternatief voor de plastic verpakkingen. Hierbij kijken we naar vorm en functie en zoeken we de grenzen van karton als duurzame grondstof op.

De Pop-Up Cup drankverpakking is onze bekendste innovatieve verpakking die meerdere keren in de prijzen is gevallen en omarmd is door organisaties als Oranka, MadeBlue en bijvoorbeeld de Compass Group. Deze duurzame drinkbeker heeft een 100% kartonnen buitenkant met een zakje dat plat dat na gebruik gemakkelijk gescheiden kan worden. De Pop-Up Cup is erg makkelijk in gebruikEven vullen, de bovenkant samenvouwen en klaar is kees; 100% lekvrij. Tot slot een rietje door het gaatje in de bovenkant en klaar is deze unieke drankverpakking. Exclusief verkrijgbaar bij Fonkels in medium (350 ml) en large (450 ml). Na gebruik is het eenvoudig om het afval te scheiden, zodat het weer kan worden gerecycled.

Pop-up cup deloitte compass group           

Klantspecifieke innovatieve verpakkingen

Steeds vaker worden we door bedrijven benaderd om samen innovatieve verpakkingen te ontwikkelen voor hun producten. Deze custom producten zijn onze allergrootste uitdaging. Graag nodigen we jou uit om samen de Retail, Catering, To-go, Cafetaria, Horeca of Event markt te verduurzamen! Interesse? Bel 026-7470008 of vul onderstaande formulier in.

duurzame innovatieve verpakkingen duurzame innovatieve verpakkingen Fonkels duurzame innovatieve verpakkingen Fonkelsduurzame innovatieve verpakkingen Fonkels

Contact formulier

Menu