Duurzaam en grenzeloos maaltijden bezorgen?

Het bezorgen van maaltijden groeit als kool. De eerste indruk is een enorm belangrijk en de verpakking is daarbij het eerste dat jouw klant ziet. De klant verwacht het eten in een schone en lekvrije verpakking, zo warm en vers mogelijk. Met de GO!mealbox zorg je voor de maximale uitpakbeleving bij de klant aan tafel. Al jouw lekkere gerechten komen hiermee op zo goed mogelijk aan bij de klant.

De toepassingen zijn eindeloos; sushi, pasta’s, noedels, salades, hamburgers of een sparerib menu, de GO!mealbox is geschikt voor alle soorten gerechten, mét en zonder saus. Aan jou de keuze om de verpakking naar eigen voorkeur te ventileren en de smaakbeleving bij de klant te maximaliseren.

Innovatieve one-stop-verpakkings-shop

Wij zijn Fonkels, een one-stop-shop voor innovatieve verpakkingen. Wij geloven in karton als duurzame grondstof omdat het afkomstig is uit hernieuwbare bronnen en voor meer dan 82% wordt hergebruikt.

Om het duurzaam bosbeheer te stimuleren, gebruiken wij FSC®-gecertificeerd materiaal. Als jong bedrijf werken we samen met experts op het gebied van materialen en middelen en bijvoorbeeld bij onze productiepartners.

Door het combineren van deze kennis met onze passie om nieuwe producten te ontwerpen en grenzen te verleggen, creëren we continu nieuwe oplossingen voor onze klanten. Oplossingen die worden erkend en beloond met internationale awards. Fonkels is in 2019 verkozen in de top 10 van meest innovatieve bedrijven van Nederland en heeft in 2020 de European Innovation Award gewonnen.

Draag bij aan een betere wereld

Een duurzamere oplossing voor thuisbezorgverpakkingen bestaat niet. De GO!mealbox bestaat uit gerecycled karton met vetvrij papier aan de binnenzijde. Dit zorgt niet alleen voor de vele toepassingsmogelijkheden, maar ook voor een optimale recycling.

Door de toegenomen maaltijdbezorging stijgt helaas ook de hoeveelheid afval. Elk jaar weer. Afval dat vooral bestaat uit plastic of polystyreen en daarmee niet of nauwelijks gerecycled wordt. De GO!mealbox is daarentegen volledig circulair.

Fonkels bouwt aan een duurzamere wereld door innovatieve verpakkingen en bewuste keuzes. Zet samen met ons de volgende stap en kies voor de GO!mealbox.

1
Carbon footprints verkleind
1
Kilo plastic afval bespaard

Vraag een gratis sample aan

Ben jij op zoek naar duurzame maaltijdbakken voor jouw gerechten? Denk je dat de GO!mealbox een optie voor je is, maar heb je twijfels over de inhoudsmaten of wil je ze simpelweg een keer proberen? Vraag dan een sample aan via onderstaande button. Test het sample en laat het ons weten!

Test de bakken uitvoerig

Stap over op de GO!mealbox en bestel de maaltijdbakken die ideaal zijn voor jouw restaurant. Doe je eigen ervaringen op en vraag vooral ook jouw klanten naar hun feedback. We vinden het fijn wanneer je de ervaringen met ons deelt. Zo kunnen we de maaltijdbakken verder verbeteren.

Verklein je carbon footprint

Door je verpakkingen te verduurzamen, draag je bij aan een wereld met minder plastic afval. Elk beetje helpt, elke bak is er 1.

Ben je overtuigd van de GO!mealbox? Kijk dan ook naar de overige producten in onze webshop. Help mee de plastic afvalberg te verminderen en draag bij aan het terugdringen van zwerfafval. Heb je vragen? Laat het ons weten.

Ben jij al overtuigd van de GO!Mealbox?

Bestel dan hier de gewenste inhoudsmaten. Wij leveren vanuit voorraad.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via dit formulier of via de onderstaande contactgegevens.

Offerte aanvragen

Menu