Fonkels Horecava beurs

Vorige week was Fonkels opnieuw op de Horecava aanwezig om de laatste ontwikkelingen en innovaties te presenteren op het gebied van groene food verpakkingen. Fonkels was onderdeel van de Groene Route, hierdoor konden bezoekers gemakkelijk alle duurzame bedrijven op de beursvloer vinden.

We hebben gemerkt dat de beursbezoekers steeds meer aandacht hebben voor duurzaamheid. We ontvingen enorm veel interesse in de groene en duurzame verpakkingen van Fonkels. De meeste bezoekers zijn goed op de hoogte van de veranderingen die per 2021 zullen worden doorgevoerd om het gebruik van wegwerpplastic verpakkingen terug te dringen en velen gaan nu al over naar duurzame verpakkingen.

Pop-Up Cup
Verder ontvingen we veel interesse voor de prijswinnende Pop-Up Cup. We hebben tijdens de beurs een sneak preview gegeven van de verder ontwikkelde drinkverpakking, hierop werd zeer enthousiast gereageerd. Lees hier binnenkort meer over de aanpassingen die we hebben gemaakt om het gebruik maar vooral het recycle gemak te verbeteren.

Eigen Bedrukking
Tenslotte was er veel belangstelling voor de bedrukte oplossingen van Fonkels. Kartonnen verpakkingen kunnen eenvoudig worden bedrukt en geven je de mogelijkheid om je te onderscheiden en om op te vallen. In 2019 hebben we opnieuw acties waarin we ondernemers de mogelijkheid geven om ook kleinere aantallen te bestellen zodat zij ook een fantastische indruk kunnen maken. Houd onze site in de gaten of volg ons via facebook, zo mis je geen enkele aanbieding.

We willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en we hopen snel weer contact te hebben!

Offerte aanvragen

Menu