Een jaar geleden, op de dag van de duurzaamheid, is de webwinkel van Fonkels open gegaan. Al weer een jaar strijden we voor een duurzamere wereld en helpen we onze klanten met milieuvriendelijke en unieke food verpakkingen.

Verpakkingen die een verschil maken, met oog voor de wereld om ons heen. Verpakkingen die anders zijn. Anders door een bijzondere uitstraling. Anders door meer gebruiksgemak. En anders door extra hygiëne. De verpakking is de eerste indruk. Die maak je maar één keer. Wij zorgen voor het juiste jasje van jouw maaltijd. Hierdoor smaakt deze net even iets lekkerder. Onze verpakkingen zijn herkenbaar en dragen bij aan de identiteit van jouw zaak!

Er is veel gebeurd sinds we een jaar geleden gestart zijn: Steeds meer klanten maken gebruik van de duurzame verpakkingen van Fonkels en steeds vaker zien we onze verpakkingen terug in het straatbeeld, op festivals en ook op feestjes. De verpakkingen van Fonkels zie je niet alleen in Nederland, België en Duitsland maar inmiddels ook al aan de andere kant van de oceaan: New York!

De markt voor duurzame verpakkingen groeit. Ondernemers worden steeds bewuster en daar bovenop hebben de Nederlandse en Europese overheden maatregelen aangekondigd. Verwacht wordt dat er binnen afzienbare tijd een verbod zal komen op kunststofverpakkingen voor eenmalig gebruik om het zwerfvuil terug te dringen. Ook de consument vindt duurzaamheid erg belangrijk, zo blijkt uit talloze onderzoeken en zo merkten wij tijdens onze facebookactie waarbij cafetaria’s een maand gratis verpakkingen van Fonkels konden winnen. Massaal werden cafetaria’s genomineerd om te kiezen voor duurzaam en de winnende snackbar ontving veel enthousiaste reacties van hun klanten.

Fonkels heeft het meest volledig duurzame assortiment van snackverpakkingen samengesteld en regelmatig voegen we nieuwe verpakkingen toe aan ons assortiment. De verpakkingen met de natuurlijke uitstraling zijn biologisch afbreekbaar en na gebruik uitstekend geschikt voor recycling. Fonkels heeft het meest volledige assortiment van kartonnen verpakkingen en een assortiment, klaar voor de toekomst!

Afgelopen jaar hebben we ook flinke stappen gezet in het verbeteren van de webwinkel. Het is ons gelukt om www.fonkels.com nog sneller, overzichtelijker en gebruiksvriendelijk te maken. Ontzettend trots zijn wij op de overwinning van de Pop-Up Cup. Enkele weken geleden mochten wij een belangrijke Europese prijs voor meest innovatieve en duurzame verpakking in ontvangst nemen voor deze bijzondere drinkverpakking!

We kijken uit naar het tweede jaar. Een jaar waar duurzaamheid nog prominenter op de agenda zal komen te staan en waarbij Fonkels haar klanten wil helpen om zich verder te onderscheiden en om nog duurzamer te worden. Ook het aankomende jaar zetten we ons weer in voor onze klanten en willen het zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk maken om met Fonkels samen te werken. Onze service wordt uitstekend beoordeeld (9,6!). De klanten van Fonkels hebben gekozen voor duurzaam en maken nu al het verschil. Wacht daarom niet af en bezoek onze site, en neem de proef op de som. Al vanaf € 100,- orderwaarde leveren wij gratis. Bij voldoende aantallen kan Fonkels ook helpen met bedrukte verpakkingen zodat jouw verpakkingen helemaal bijzonder en onderscheidend worden. Liever persoonlijk contact met ons? Bel of mail ons via: 026-747 008 of info@fonkels.com.

 

Offerte aanvragen

Menu