Prijswinnende Pop up cup duurzame drink verpakking

We zijn super trots dat de Pop-Up Cup van Fonkels doorgedrongen is in de finale van Pro-Carton ECMA Awards!!!  Ieder jaar gaan de meest innovatieve en meest bijzondere kartonnen verpakkingen de strijd met elkaar aan tijdens de European Carton Excellence Awards.

Pop-Up Cup: De drinkbeker van de toekomst!
De Pop Up Cup wordt door de jury de drinkbeker van de toekomst genoemd:
Miljarden eenmalige drinkverpakkingen worden er ieder jaar gebruikt. Dit heeft een aanzienlijke impact op het milieu. Niet alleen vanwege de grondstoffen die gebruikt worden om de verpakkingen te maken maar vooral om dat deze ook worden weggegooid. Na gebruik zijn het karton en plastic simpel van elkaar te scheiden. Resultaat? Een zeer duurzame oplossing voor een voor een drinkbeker voor eenmalig gebruik. Er is geen (plastic) deksel nodig en de verpakking kan ook als papierafval worden afgevoerd.

Finale op 20 september in Riga
De winnaars zullen worden bekend gemaakt op 20 september tijdens het jaarlijkse ECMA congres  in Riga, Letland. De European Carton Makers Association (ECMA) is de Europese organisatie waarbij 500 kartonnagebedrijven aangesloten die samen ongeveer 90% van alle vouwkartonnen verpakkingen in Europa produceren. De Pop Up Cup is genomineerd in de categorie Fast/Convience foods.

Stem en maak kans op een iPad
Naast de hoofdprijs in onze categorie maken we ook kans op de publieksprijs. We zouden het  leuk vinden wanneer we ook jouw stem mogen ontvangen!! Stemmen kan tot en met 16 september en je maakt ook nog eens kans op een iPad 9,7″ 128 GB. Strijd met ons mee voor een duurzamere wereld en stem hier op de Pop-Up Cup van Fonkels.

Ben jij geïnteresseerd in de Pop-Up Cup van Fonkels of in een van onze andere duurzame verpakkingen. Neem dan een kijkje of www.fonkels.com of neem contact met ons op via info@fonkels.com of +31 (0)26 747 0008. Meer informatie over de Pop-Up Cup kun je hier vinden.

Offerte aanvragen

Menu