Frietzak
Snackverpakkingen
Servetten
Frietbakjes
Bestek en meer
Draagtassen
Hamburgerbakjes
Drankverpakking
Snackzakken

Eigen bedrukking

EIGEN BEDRUKKING, JE EIGEN ONTWERP MET LOGO OF NAAM IN DE SCHIJNWERPERS

Van snackbakjes tot frietzakken , drankverpakkingen, hamburgerbakjes en wrap cups. Zoek je unieke en onderscheidende snackverpakkingen dan ben je bij Fonkels aan het goede adres. Elk fast food restaurant , van groot tot klein, vindt bij Fonkels de juiste, herkenbare en onderscheidende snackverpakkingen. Verpakkingen zijn een belangrijk ingrediënt en bieden een unieke kans om op te vallen, herkenning te creëren en uiteindelijk de voorkeur te krijgen.

Met de bijzondere verpakkingen van Fonkels in je eigen huisstijl ben je echt onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. Ook zorgen verpakkingen met jouw eigen logo voor een professionele uitstraling en verbeter je je naamsbekendheid en zichtbaarheid van jouw zaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een frietzak met jouw logo of een hamburgerbak met jouw eigen design.

Neem voor meer informatie over eigen bedrukking, aantallen of prijzen contact op met 026 747 00 08 of vul het contactformulier in.

We informeren je graag over de mogelijkheden, levertijden en de beste prijzen. Indien nodig helpen we je natuurlijk met het design.