In de Snackkoerier van afgelopen december lees je een interessant artikel over de veranderingen die er aan komen wanneer wegwerpplastics worden verboden en de duurzame alternatieven die nu al beschikbaar zijn. Ook Fonkels heeft weer een bijdrage geleverd aan het artikel. Hierboven lees je de passages waarin Fonkels wordt genoemd.

Leuk om te lezen dat ook onze klant Plaza Jagershoef benaderd is voor het artikel. Zij hebben de keuze gemaakt om nu al te kiezen voor duurzame verpakkingen. Hugo en Theo hebben deelgenomen aan de actie van Fonkels waarbij zij kans maakten op een maand gratis duurzame verpakkingen. Zij vroegen klanten om te stemmen en tot hun verrassing vonden ook hun klanten het heel belangrijk dat de frietjes en snacks milieuvriendelijk verpakt werden. Plaza de Jagershoef heeft de actie gewonnen waardoor zij nu bezig zijn om alle plastic verpakkingen te vervangen voor duurzame alternatieven. Zij ontvangen veel positieve en enthousiaste reacties van hun klanten.

Wij helpen de cafetariabranche graag met het maken van de omslag. Wil jij ook nu al het verschil maken? Neem dan contact op met Fonkels via info@fonkels.com of 026 747 0008. Fonkels helpt je graag verder!

Offerte aanvragen

Menu