Fonkels doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je onze artikelen eenvoudig, snel en met beste service kunt bestellen. En er zijn nog meer redenen om voor Fonkels te kiezen, graag zetten we deze voor je op een rijtje.

Daarom: 10 reden om voor Fonkels te kiezen:

1. Milleubewust
Door voor Fonkels te kiezen, kies je ervoor om beter te zorgen voor natuur en milieu. Met onze duurzame, recyclebare verpakkingen gaan wij de strijd aan tegen plastic verpakkingen. Doe je mee?

2. FSC gecertificeerd karton
Wij kiezen voor verantwoord bosbeheer. Omdat het bos een economische waarde krijgt, zorgen wij ervoor dat deze behouden wordt.
Dus: voor iedere geoogste boom wordt er een nieuwe geplant!

3. Uniek, eigen design
Wij verkopen niet alleen duurzame verpakkingen met een mooie natuurlijke uitstraling. Het is ook mogelijk om jouw verpakking met eigen of logo te laten bedrukken. Hierdoor kun je jouw zaak onderscheiden van de rest! Neem gerust contact op voor meer informatie.

4. Opvallende artikelen
De Artist Line is een speciale serie van de Chip ’n Dip Medium frietzak. Frietjes eten wordt hiermee niet alleen extra smakelijk door het aparte sausvak, maar ook nog eens een bijzondere beleving door de verrassende en spannende designs.

5. Klaar voor 2021! 
Fonkels is helemaal van deze tijd. IN 2021 start het verbod op wegwerpplastic. Wij gebruiken enkele duurzame materialen voor onze producten.
Met de producten van Fonkels ben jij helemaal klaar voor 2021!

6. Eenvoudig besteld
Je bestelt onze producten eenvoudig op www.fonkels.com. Wij hebben ervoor gezorgd dat je gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen, zonder onnodige ingewikkelde handelingen. Probeer het eens! (Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!

7. Deskundig advies
Heb je vragen over de materialen die we gebruiken? Wil je weten waar onze producten vandaan komen, wil je graag een sample ontvangen? Of heb je interesse in een adviesgesprek. Neem dan zeker contact met ons op!

8. Snelle Levering
Bestel je onze voorraadartikelen op werkdagen voor 14:00? Dan worden deze binnen Nederland in de meeste gevallen al de volgende werkdag bezorgd! Voor alle bestedingen van €100 of meer is de verzending gratis!

9. Fonkels de duurzame frietverpakkingsspecialist
Eet jij je frietje of patatje het liefst uit een duurzame zak, van karton, papier, met of zonder extra sausvak. Of ga je voor een frietbakje, frietscoop, Table Top? Je vind ze allemaal bij Fonkels. Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment voor de lekkerste frietjes.

10. Unieke verpakkingen
Bij Fonkels vind je verpakkingen die je nergens anders tegenkomt. Bijvoorbeeld de Chip ‘n Dip Table Top, de frietzak die kan staan. Maar ook natuurlijk ‘s wereld meest groene drinkverpakking: De Pop-Up Cup. Hiermee wonnen we enkele maanden geleden nog een belangrijke prijs. Wil je een sample ontvangen, laat het ons weten!

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Menu