Chip 'n Dip

De duurzame Chip ’n Dip frietzak van Fonkels is een fijne frietzak met sausvak, te krijgen in vele formaten en ontwerpen. Deze innovatie met speciaal ontworpen sausvak zorgt voor een extra beleving en daarnaast ook schone handen.

Door het grotere sausvak wordt het eten van frietjes nog lekkerder want er is voldoende saus voor alle frietjes. De Chip ‘n Dip frietzak met sausbakje heeft een handige scheurlijn, zodat het mogelijk is om met schone handen ook van de laatste frietjes uit de zak te genieten.  De frietzak met sausbakje is gemaakt van vetwerend  FSC gecertificeerd  karton. Dit materiaal is afkomstig uit hernieuwbare bossen en is na gebruik 100% recyclebaar. Door de witte binnenkant hebben de frietzakken een hygiënische uitstraling en is de verpakking foodsave, terwijl de kraft-look aan de buitenkant zorgt voor een duurzamere en authentieke presentatie.

Eigen bedrukking

De frietzak is te verkrijgen drie formaten en met meerdere soorten bedrukkingen. Ook kan er vanaf 2500 stuks voor een volledig eigen bedrukking worden gekozen. Mail voor meer informatie naar info@fonkels.com

Offerte aanvragen

Menu