Deze zomer is Fonkels op zoek naar een positieve en actieve student uit omgeving Arnhem en Nijmegen met commerciële vaardigheden die ons wil ondersteunen van webwinkel Fonkels.com.

Vakantiebaan Webshop Medewerker

Organisatie:                Fonkels.com

Standplaats:                Bemmel

Periode:                      Juli-midden Augustus

Aantal uren:                16-40 uur per week (overleg)

 

Wij bieden
Je gaat aan de slag op de e-commerce afdeling waar je aankopen verzamelt, aanmeld, inpakt en verzend naar de klant. Nauwkeurig werk dus omdat de klant graag snel de juiste artikelen wil ontvangen! De werkzaamheden zijn afwisselend want daarnaast beantwoord je ook klantvragen per mail en telefoon en werk je mee aan het verzenden van nieuwsbrieven en mailingen.

Een zeer interessante vakantiebaan voor een commerciële student die meer wil leren over e-commerce!

Wij zoeken

Een zelfstandige, positieve en actieve student met commerciële vaardigheden en eigen initiatief. Jij steekt graag de handen uit de mouwen en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je  bent nauwkeurig en je houdt van afwisselende werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een uitdagende en afwisselende vakantiebaan waarbij alle aspecten van het online ondernemen terugkomen en daarnaast natuurlijk een leuk salaris.

Waar ga je werken?

Fonkels is een webwinkel gevestigd in Bemmel voor duurzame verpakkingen. We richten ons op de fast service foodmarkt. Hierbij kan worden gedacht aan foodfestivals en (fast food) restaurants.  Onze verpakkingen zijn duurzaam en innovatief. Voorbeelden is: ’s wereld meest groene drinkverpakking: de Pop-Up Cup.

Interesse? Stuur je cv naar folmer@fonkels.com of neem contact op met Folmer Zijlstra (06-12909521)

Offerte aanvragen

Menu