Sinds deze zomer kun je ook in New York je frietjes met schone handen eten uit de bekende Chip ’n Dip frietzak met sausvak van Fonkels. De Amerikaanse frituur en frietspecialist Fritesshop heeft de bedrukte frietzakken van de Artist Line opgenomen in het assortiment.

We waren erg verrast toen we enige tijd geleden een telefoontje kregen uit New York, zegt Folmer Zijlstra. Omdat we pas eind vorig jaar gestart zijn met het aanbod van duurzame verpakkingen en we ons vooral op Nederland en België richten, hadden we nog niet verwacht dat onze producten al zo snel over de hele wereld werden opgemerkt. Al weer even geleden zijn de frietzakken vanaf de Rotterdamse haven in 10 dagen naar de Verenigde Staten gevaren en in uitstekende staat in New York gearriveerd.

Ze zijn in de Big Apple gevallen op de verrassende en opvallende designs van de Artist Line. Vooral frietzak Rosie is erg geliefd. Het Rosie design is geïnspireerd op Rosie the Riveter. Rosie stond symbool voor de kracht van de Amerikaanse vrouwen die tijdens de Tweede Wereld oorlog in de fabrieken werkten, ter vervanging van de mannen die in het leger dienden.

Meer informatie over de Artist Line vindt je hier.

 

Offerte aanvragen

Menu