De vraag naar duurzame verpakkingen neemt toe. Ook in de horeca en catering is er steeds meer aandacht voor de impact van verpakkingen op het milieu. Niet alleen om het te produceren maar ook de gevolgen ervan na gebruik. Fonkels, specialist in duurzame kartonnen verpakkingen, ziet het aantal klanten daarom snel groeien en heeft besloten het assortiment flink uit te breiden. “We hebben daarbij gekeken naar producten die nauw aansluiten bij het bestaande assortiment van kartonnen disposables”, zegt Folmer Zijlstra, General Manager van Fonkels. “Zo moeten de artikelen, net als in het huidige assortiment, duurzaam zijn, van goede kwaliteit en ook aantrekkelijk geprijsd”.

Vanaf nu kun je daarom bij Fonkels ook terecht voor bijvoorbeeld duurzame frietvorkjes, draagtassen, snackzakken en rietjes. Voor restaurants, snackbars, cateraars en (bedrijfs-)kantines is het daarmee gemakkelijk om verantwoorde verpakkingen en bijbehorende artikelen in te zetten. Naast aanvulling van het assortiment met verschillende artikelen heeft Fonkels ook een aantal nieuwe kartonnen bijzondere verpakkingen ontworpen. Een voorbeeld hiervan is de Chip ’n Dip Table Top, een frietzak met een apart sausvakje, die je op tafel kan zetten. Een A50 snackbakje is aan het assortiment toegevoegd vanwege de grote vraag vanuit de klanten.

Voordat de nieuwe artikelen aan het assortiment zijn toegevoegd, is er gekeken of ze goed passen bij de missie van Fonkels. Voornamelijk is er goed geluisterd naar de klant. Zij hebben in reacties duidelijk naar voren laten komen welke artikelen zij graag willen gebruiken voor een bijzondere en duurzame uitstraling.

Beetje bij beetje wordt het assortiment van Fonkels steeds completer. Ze zijn bij Fonkels continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor duurzame en unieke verpakkingen. Volgens Folmer Zijlstra is het hierbij erg belangrijk dat er wordt gekeken naar producten die binnen het huidige assortiment passen. Op de website www.fonkels.com of via de Facebook- en LinkedIn pagina zijn de ontwikkelingen van Fonkels goed te volgen.

Vernieuwde webwinkel

Om de nieuwe producten een goede plek op de website te geven is ook de webwinkel vernieuwd.  Klanten kunnen nu nog eenvoudiger navigeren door de site en gemakkelijker informatie vinden over Fonkels en haar duurzame verpakkingen. Verder is www.fonkels.com nog attractiever geworden en is de snelheid toegenomen. De webwinkel wordt vaak bezocht met een mobiele telefoon. Door de aanpassingen krijgen klanten een goede indruk van het totale aanbod en kunnen zij ook mobiel eenvoudig bestellen. Zeker in de horeca een must voor een webwinkel.

Offerte aanvragen

Menu