Sinds begin oktober is onze winkel: Fonkels.com geopend. Een webshop vol met fast food verpakkingen die een verschil maken, met oog voor de wereld om ons heen. Dat is wat je bij Fonkels vindt. Dit alles tegen zeer interessante prijzen en een obsessie voor klanttevredenheid.

Onze verpakkingen zijn anders. Anders door een bijzondere uitstraling. Anders door meer gebruiksgemak. En anders door extra hygiëne. De verpakking is de eerste indruk. Die maak je maar één keer. Wij zorgen voor het juiste jasje van jouw maaltijd. Hierdoor smaakt deze net even iets lekkerder. Onze verpakkingen zijn herkenbaar en dragen bij aan de identiteit van jouw restaurant, cafetaria of foodtruck.

Eerlijkheid duurt het langst, dus vindt je bij ons geen verrassingen en communiceren we onze voorwaarden zo duidelijk mogelijk.

Neem gerust een kijkje in onze shop en neem de proef op de som. Al vanaf € 100,- orderwaarde leveren wij gratis. Vind je niet wat je zoekt? Laat het ons weten via 026-747 008 of info@fonkels.com. Neem regelmatig een kijkje in onze shop of beter nog, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Met Fonkels maak jij het verschil!

Offerte aanvragen

Menu