appel-bakje-van-karton

Appel bakje van duurzaam karton

Het verpakken van appels is op veel verschillende manieren mogelijk. Kartonnen bakjes als alternatieven voor plastic bakjes of zakken is een duurzamere manier van verpakken. Speciaal voor appels en peren hebben we een appel bakje ontwikkeld met een innovatieve flexboard flap die over de producten wordt gelegd. Een op maat gemaakte  fruitverpakking.

Flexboard voor kartonnen appelverpakking

Flexboard is een innovatieve manier om in te spelen op de verschillende groottes van de producten die in de verpakking zitten. Niet elke appel is gelijk en de flexibiliteit van de flap beschermt de appels tegen stoten of beschadigen tijdens het vervoer. Dit terwijl  de appels in het kartonnen appel bakje voldoende zichtbaar zijn voor de consument. Deze technologie is ook toe te passen als beweegbare bodem op  een zacht fruit bakje

Appel bakje van hernieuwbaar karton

Het kartonnen appel bakje is gemaakt van gerecycled en industrieel composteerbaar karton en daarom erg duurzaam. Na gebruik kan deze volledig bij het oud papier. Een duurzame appelverpakking waarmee je het verschil maakt in het schap.

Mogen wij jou helpen met verduurzamen?
Neem dan nu contact met ons op!

We denken graag met je mee om een passende duurzame verpakking voor ieder product te vinden. Neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn.

appel-bakje

Kartonnen fruit bakjes personaliseren

Dit appel bakje is verschillende formaten te maken en is te personaliseren met eigen design of logo. Voor meer informatie, neem contact met ons op middels bijgevoegde contactformulier. Ook de flap die over de appels gaat bij deze appelverpakking is te personaliseren. Jouw eigen fruit bakje op maat.

Naast het appel bakje vind je bij Fonkels veel fruit bakjes zoals onder andere een bessen bakje, frambozen bakje, kersen bakjes en aardbeien bakjes

Offerte aanvragen

Menu