Wat kan Fonkels voor je doen?

Fonkels biedt non -food, food- en drankverpakkingen die verrassen, verbazen en het gebruiksgemak stimuleren. We zijn begaan met de wereld waarin we leven en streven naar een minimale impact van verpakkingen op het milieu. Naast een standaard assortiment disposables, ontwikkelen wij verpakkingen op maat.

Onze projecten

Fonkels is dé innovatieve voorloper op verpakkingsgebied. We creëren unieke verpakkingen en denken mee, ook als er behoefte is aan maatwerk. We geloven in de duurzame voordelen van karton als materiaal, vooral wanneer dit FSC-gecertificeerd is. Ter illustratie vind je hier een aantal van onze tevreden klanten.

Échte impact op het millieu begint met innovatie. Op die manier bouwt Fonkels mee aan de weg naar een duurzame samenleving.

Zet je met ons de eerste groene stap?

1
Carbon footprints verkleind
1
Kilogram plastic bespaard

Innovatie voor uw product

In samenwerking met onze verpakkings- experts ontwikkelen wij een unieke verpakking die perfect aansluit bij je product.

Recyclebare verpakkingen

Alle producten die Fonkels ontwikkelt hebben recycling als uitgangspunt, niet als nagedachte. We werken altijd met duurzame, recyclebare grondstoffen

Verklein uw carbon footprint

Door alleen gebruikt te maken van FSC-gecertificeerd karton verkleint u de carbon footprint van uw bedrijf en zet u een uiterst duurzaam product op de markt.

Zoek je een duurzame verpakking?
Neem dan nu contact met ons op!

We denken graag met je mee om een passende verpakking voor ieder product te vinden. Neem gerust contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Menu