kersenbak 1000 gram

Duurzaam kersen bakje

Even langs de weg stoppen om die echte lekkere kersen te halen. Het verschil met de kersen in de supermarkt proef je. In de auto stiekem al een paar stuks uit het kersen bakje proeven en je thuis net niet misselijk eten. Het echte zomerfruit gevoel!

Speciaal voor de kersen en aardbeien verkoop in boerderijwinkels en bij de fruitteler zelf, hebben wij verschillende fruit bakjes ontwikkeld die allemaal gemaakt zijn van gerecycled en duurzaam karton.

Heerlijke kersen verdienen een duurzaam kersen bakje

De bakjes zijn ontwikkeld samen met een kersenteler en passen perfect in de EPS-kratten die veel gebruikt worden. De 500 gram bakken passen met 10 stuks in een krat, de kilo bakken met 8 stuks in een krat. De kilo bakken kunnen ook met een goede ‘kop’ erop nog als krat gestapeld worden.

Na gebruik op slechts vier punten lostrekken en de verpakking kan bij het oud papier. Je kersen worden nog lekkerder door dit kersen bakje! Ze zijn verkrijgbaar als kilo bak en 500 gram kersenbak.

Alternatief voor plastic kersen bakje

De vele plastic kersen bakken die gebruikt worden zijn ons een doorn in het oog. Daarom zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van duurzame verpakkingen die een alternatief voor plastic verpakkingen zijn. Dit kersen bakje is een volwaardig alternatief, gemaakt van gerecycled karton en kan na gebruik bij het oud papier. De kersenbakjes zijn gemaakt van 100% FSC ®gecertificeerd karton!

Dit bakje is de ideale duurzame disposable. Een mooie natuurlijke presentatie van jouw kersen voegt alleen maar beleving toe voor de consument.

FSC-certificering-fonkels

Mogen wij jou helpen met verduurzamen?
Neem dan nu contact met ons op!

We denken graag met je mee om een passende duurzame verpakking voor ieder product te vinden. Neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Offerte aanvragen

Menu